De beste memene til Real Madrid League-mesteren

Liga 16/17 er over, og vi har allerede en mester. Real Madrid slo Málaga den siste dagen og vant mesterskapet. Zidanes lag erobrer den vanlige turneringen etter fem år uten å gjøre det. Dette er hvor mange memes av Real Madrid, ligamestere, ble funnet på sosiale nettverk .

Det var knapt et minutt da Isco trakk ut av hatten en dyp pasning for Cristiano Ronaldos karriere , portugiseren unnvikk Kameni og la ligaen på et brett for Real Madrid. Og hvis det ikke var nok, kunne ikke nyheten som kom fra Barcelona være bedre, Eibar slo Blaugranas.

Faktisk fikk Eibar med to fordeler, men Luis Enrique ville kaste resten slik at Barcelona sporet laget sitt og ventet på miraklet i Malaga. Noe som ikke skjedde, siden Benzema i minutt 55 gjorde finalen 0-2. En seier verdt en liga.

Med Real Madrid League-mester på La Rosaleda ble en episk kamp med memes opplevd på sosiale nettverk. Fra Cristiano Ronaldo til Messi, gjennom det spektakulære stoppet til en Keylor Navas som kom tilbake for å kreve.

Vi gjennomgår de morsomste memene til Real Madrid League-mesteren :

Kameni feiret målet med Real Madrid

De beste memene til Real Madrid, League 1-mester

Mange sa at Malaga skulle la seg vinne mot Real Madrid. Og sannheten er at i det første minuttet hadde Cristiano Ronaldo allerede scoret. Slik sirkulerte bildet av den hvite feiringen med Kameni som dukket opp der.

Keylor 'Superman' Navas

De beste memene til Real Madrid, League 2-mester

En annen av partiets helter. Keylor Navas fløy til troppen for å redde Málagas beste sjanse som ville betydd uavgjort. Et stopp som er verdt nesten en tittel, spektakulær, og som også tjener til å dempe kritikk om forestillingen hans.

Intensiteten til Eibar og Malaga

De beste memene til Real Madrid, League 3-mester

Eibar kom ut for å bite og Málaga som om det var en vennskap. Kritikken på sosiale nettverk mot en Malaga som ikke satte overdreven intensitet var mange, med tanke på at Eibar gikk 0-2 med Barcelona.

Hvordan sier du at Real Madrid har det?

De beste memene til Real Madrid-mesteren i Liga 4

Kanne med kaldt vann til håp for enhver Barcelona-fan, scoret Real Madrid etter to minutter. Selv om de bare trengte ett poeng for å vinne tittelen, gikk Zidanes team helt ut og bestemte kampen for ikke å være klar over hva som skjedde på Camp Nou.

Cristiano Ronaldo, den som ikke sletter

De beste memene til Real Madrid, League 5-mester

Mange sier at Cristiano Ronaldo er slettet i de viktige spillene. Mot Málaga var han forfatteren av det første målet for laget sitt, og viste at han ikke rynker. I tillegg deltok hele kampen, og var en av de viktigste mennene i denne siste strekningen av mesterskapet.